понеділок, 24 серпня 2015 р.

До початку навчального року

                         Шановні колеги! Вітаємо Вас на сторінках блогу, у якому авторський колектив підручника "Інформатика-7" у складі Морзе Н.В., Барни О.В, Вембер В.П., Кузьмінської О.Г. публікуватиме методичну підтримку. Як і в блогах для 3-6 класів, доступ до яких ви маєте у верхній панелі навігації, ми розміщуватимемо інструктивно-методичні матеріали, матеріали для підготовки до уроків, інтерактивні вправи, тестові та компетентнісні завдання та  багато іншого.
                         Маємо прохання до кожного читача блогу: пишіть нам у коментарях запитання, відповіді на які Ви хочете отримати від авторів навчально-методичного комплекту. Ми сподіваємось, що наше віртуальне спілкування принесе користь обом сторонам. Адже Ваші зауваження та пропозиції є дуже цінними для того, щоб планувати нашу допомогу та робити навчально-методичний комплект більш якісним.
                        Навчально-методичний комплект підготовлений згідно оновленої програми з інформатики для 5-9 класів, яку можна завантажити з сайту Міністертства освіти і науки за посиланням:
http://www.mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/navchalni-programy.html.
                        Відповідно до програми та підручника "Інформатика-7", ми пропонуємо календарно-тематичне планування, яке можна завантажити за посиланням https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZVkN1ZmYxMThuZ0k/view?usp=sharing

                        Повна електронна версія підручника буде розміщена на сайті видавничого дому "Освіта".
                          Перейти до електронної версії підручника можна за посиланням http://www.osvita-dim.com.ua/index.php?form_page=7029
                     З питань придбання усіх складових навчально-методичного забезпечення курсу "Інформатика-7" можна звертатись за посиланням http://osvita-center.com.ua/catalog/7-klas/ та за вказаними на сайті телефонами.

                   

3 коментарі:

Unknown сказав...

А файлы-заготовки будут?

Ольга Барна сказав...

Так, пані Галино, ми виставимо їх у наступному дописі. Дякуємо, що турбуєтесь

Анонім сказав...
Автор видалив цей коментар.