вівторок, 24 листопада 2015 р.

Завершились тендерні закупівлі підручників!


Державна установа «Інститут модернізації змісту освіти» 16 листопада уклала угоди про друк підручників на 69,21 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки саме ці видавництва мають виключні майнові права на підручники. Список останніх затверджує Міністерство освіти та науки.

Замовлено підручники з усіх предметів для 4 та 7 класів. Строк поставки – до 30 листопада.

«Інформатика» підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Морзе Н.В., Барна О.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г.)
69328
25,21
1 747 759
ТОВ «Видавничий дім «Освіта»

Детальна інформація на сайті за посиланням http://nashigroshi.org/2015/11/23/kvit-zamovyv-pidruchnykiv-na-69-miljoniv-najdorozhchi-ushestero-deshevshe-za-tabachnyka/

Залишилось чекати тиждень...

2 коментарі:

Вовкула Є.Г. сказав...

Дякую за гарну новину! Будемо надіятись, що підручники з інформатики дійдуть до шкіл у вказані строки, а коли будуть розміщені файли-заготовки до решти розділів підручника "Інформатика, 7 клас"?

Ольга Барна сказав...

Файли-заготовки до решти розділів будуть розміщуватись на блозі поурочно. Це пов'язано із тим, що деякі дуже підприємливі підприємці торгують нашими файлами, не те, що без дозволу авторів чи вказування авторського права, а присвоюючи це право собі. Та ще умудряються писати, що розміщення цих файлів без їх дозволу неприпустиме! Прикро, що ми хочемо жити у правовій державі, але люди не дотримуються ні державних законів, ні моральних.