вівторок, 25 серпня 2015 р.

Електронна версія підручника для 7 класу

                   Шановні колеги! На прохання авторського колективу задля ефективної підготовки вчителя інформатики до нового навчального року та проведення занять за умов можливої тимчасової відсутності підручників, видавництво підготувало електронну версію підручника з інформатики для 7 класу. Перший розділ підручника можна завантажити за посиланням:
https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZUWdqbTVkeDZ1WG8/view?usp=sharing.
Як показує практика, вчителю доцільно завантажити електронну версію підручника заздалегідь, а потім зі свого сховища запропонувати його учням чи їх батькам для завантаження. Велика кількість одночасних завантажень посилання  періодично заблоковується самим сервісом та стає недоступним.
                  Підручник містить розділи, з якими варто познайомити учнів на першому уроці, особливо у тих класах, які не користувались підручником даного авторського колективу у 5-6 класах. Учням, які працювали з підручником для 5-6 класів даного авторського колективу, можна запропонувати пригадати рубрики підручника та знайти нову рубрику. Нею є рубрика - працюємо самостійно. 
                  Особливості роботи з рубриками описані у вступі до підручника. Пропонуємо фрагменти вступу.

                 

3 коментарі:

Сергій Мацаєнко сказав...

Доброго дня!
Дякую за перший розділ підручника.
Підкажіть, будь ласка, коли будуть файли заготовки для виконання практичних завдань та робіт?
Дякую!

Ольга Барна сказав...

Доброго дня! Файли -заготовки для усіх завдань із підручника та зошита для практичних робіт будуть виставлені на блозі найближчим часом. Зараз йде їх технічна перевірка. Дякую, що турбуєтесь та працюєте з нами!
Вдалої підготовки до нового навчального року!

LesyaShvorak сказав...

Дякуємо за працю.
Вам також вдалого року.