неділю, 18 жовтня 2015 р.

Файли-заготовки до розділу "Алгоритми з повторенням та розгалуженням"

               Шановні колеги! Пропонуємо Вам файли-заготовки до розділу "Алгоритми з повторенням та розгалуженням", які можна завантажити за посиланням http://www.ex.ua/94921278
Після розпакування архіву проекти, створені в середовищі Скретч, потрібно розмістити у папці Навчальні проекти.

             До пропонованого архіву також входить програма LOGIC, яку можна використати під час вивчення теми "Висловлювання"


7 коментарів:

Наталя Німко сказав...

Дякую, Ольга Василівна!

Сергій Мацаєнко сказав...

Доброго дня, дякую.
Видаліть дві крапки в кінці посилання, тому що воно в такому вигляді не працює.

Ольга Барна сказав...

Дякую, уже працює

Unknown сказав...

Чи планується публікація відповідного розділу підручника в електронному вигляді? Самі знаєте, з підручниками ситуація катастрофічна :(

Ольга Барна сказав...

Ні, авторами не планується. Відповідно до угоди з видавництвом ми не можемо розміщувати електронні версії наших матеріалів без погодження з видавництвом. Видавництво рішення про розміщення матеріалів не прийняло. Тому надалі ми будемо розміщувати тільки матеріали, які не увійшли до друкованого підручника та зошита. Комерційна версія підручника для 4 класу уже є в крамницях, 7 ще немає. Підручники, які друкуватимуться за державний кошт, за повідомленням МОН будуть проходити тендерні операції та випускатись. Мабуть, щоб пришвидчити цей процес, потрібно звертатись у МОН та у видавництво.

Ірина Бондар сказав...

Дякую за додатки.
В електронній версії підручника на с.80 останній абзац, з АБО у твердженні "хоча б одне" повинне бути замінене на "всі".
Може ви вже виправили цю помилку.

Ольга Барна сказав...

Дякую, пані Ірино, за вашу уважність! Звісно, ми виправили помилку у рукописі, який у такому варіанті був доступний тільки експертам, принаймні такі були умови конкурсу. На сайт освітніх комунікацій було виставлено фрагмент підручника тільки до 60 сторінки, як це вимагали умови конкурсу підручників. На жаль, не з вини авторів чорновий варіант підручника, який не пройшов апробації та правок, "гуляє" Інтернетом. Ми бачили цю копію в Інтернеті та подали відповідні документи з метою захисту авторських прав та ділової репутації.
Маємо надію, що 17 версія підручника, яка підписана авторським колективом до друку після правок та узгоджень із експертами, редакторами, літредакторами та іншими людьми, які беруть участь у випуску підручника, окрім авторів, нарешті прийде до вчителя у такому вигляді, у якому автори, гадаю разом із тисячами вчителів , учнів та їх батьків, хотіли тримати в руках ще першого вересня. І тоді такі "піратські" варіанти точно не попадали б Вам у руки. Дякуємо ще раз за Вашу небайдужість та допомогу! Саме завдяки таким як Ви ми в екстремальні терміни апробовуємо авторські матеріали та робимо їх кращими та якіснішими!