четвер, 14 січня 2016 р.

Файли-заготовки до розділу "Табличний процесор"

                 Шановні колеги! Від імені авторського колективу навчально-методичного комплекту "Інформатика-7" прийміть вітання з усіма святами, які уже були та усіма прийдешніми у 2016 році! Нехай для кожного із Вас  святкові дні будуть веселими та радісними, а в робочий будень знайдеться хвилька для маленького чи великого свята: від того, що Ви досягнули, що намріяли чи запланували, що ваші рідні та близькі щасливі та здорові, що Ваші учні успішні та розумні, що наша держава починає розуміти, що освіта - це наріжний камінь нашого розвитку та процвітання, що є добрі, щирі, щедрі та милостиві люди навколо вас!
                Незадовго згідно календарного планування ми розпочинаємо вивчення розділу "Табличний процесор" у курсі інформатики 7 класу. Пропонуємо вам до завантаження набір файлів-заготовок до цього розділу.
http://www.ex.ua/view/97471924
                Файли відповідають друкованому підручнику для 7 класу авторського колективу. Маємо надію, що Ваші учні уже користуються підручниками або їх офіційними електронними версіями. Вдалих уроків!

3 коментарі:

Сергій Мацаєнко сказав...

Дуже дякую за файли-заготовки.
Підкажіть, будь ласка, де можна взяти офіційну електронну версію підручника?

Ольга Барна сказав...

Авторські права на друкований підручник та його електронну версію ми передали видавничому дому "Освіта". Видавництво мало розмістити офіційну електронну версію на порталі е-книг, на своєму сайті або на сайті Центру освітніх комунікацій, де були розміщені матеріали конкурсу. Тому найкраще, гадаю, звертатись безпосередньо до видавництва. Усі контакти є на сайті видавництва. Можливо, вони надсилають таку версію адресно?

Сергій Мацаєнко сказав...

Дякую за відповідь, пішов писати їм листа.