неділю, 4 жовтня 2015 р.

Файли-заготовки до розділу "Моделювання"

                  Шановні колеги! Ми готуємось до вивчення другого розділу програми "Інформатика, 7", який передбачає вивчення питань моделювання. Згідно оновленої програми, на цей розділ виділяється 3 години. Однак автори у своєму підручнику пропонують розширити його за рахунок годин резерву та один урок присвятити розв'язуванню компетентнісних задач на побудову моделей.
                 Надаємо Вам доступ до файлів-заготовок до розділу "Моделювання". Архів можна завантажити за посиланням http://www.ex.ua/94474597

Рекомендації щодо завантаження потрібних програм можна прочитати на сторінці відповідного уроку. Нехай вивчення розділу "Моделювання" стане для Ваших учнів цікавим етапом вивчення інформатики!

7 коментарів:

Вовкула Є.Г. сказав...

Велике прохання розмістити файли-заготовки до наступного розділу "Алгоритми з повторенням і розгалуженням", щоб вчитель мав можливість завчасно підготуватись до вивчення цього розділу.

Ольга Барна сказав...

Очікуйте файли-заготовки найближчим часом

Богданова Ольга сказав...

Доброго часу доби! Чи можна розмістити розділ "Моделювання" підручника?

Ольга Барна сказав...

Ми звертались до видавництва із аналогічним проханням а також із пропозицією розмістити електронну версію підручника на сайті, як це зроблено для 5 та 6 класу. Видавництво вирішує це питання. У наданні авторам електронної версії другого розділу для розміщення на блозі відмовлено, поки МОН не проведе тендер з питань викупу підручників у видавництвах.

Наталя Німко сказав...

Доброго дня, шановна Ольга Василівна! Дуже потрібні файли-заготовки до розділу "Алгоритми з повторенням і розгалуженням" для проведення семінару-тренінгу. Дякую.

Ольга Барна сказав...

Найближчим часом будуть розміщені заготовки до третього розділу

Сергій Мацаєнко сказав...

У папці МОДЕЛЮВАННЯ чомусь відсутні файли Пори року.mm та Родовід.mm. Підкажіть, будь ласка, де їх взяти?